Interieurontwerper Ruudje Hofstee

Ruim 30 jaar ervaring in styling en design.

Interieuradvies en styling per uur, moodboards en ontwerp in 3D

 

Inrichting, indeling, kleur, verlichting, modern, antiek, design, vintage, elegant, strak, barok, u komt er niet uit; ik help u graag en snel. Of het een bestaand huis is, een nieuw te bouwen woning of een deel daarvan.

Ik ben per uur in te huren.

Dat werkt als volgt:

U belt of mailt mij met uw probleem of uw vraag, we maken een afspraak en ik kom bij u langs. U vertelt wat u wilt, wat u voor ogen heeft en evt. welke stijl u zoekt. Ik geef meteen aan wat ik goed, maar ook wat ik minder goed vind in de ruimte. Vervolgens overleggen we hoe ik u van dienst kan zijn hetzij in de vorm van advies, een interieurontwerp, het uitzoeken van inrichting of het maken van een 3D-tekening.

De praktijk leert dat ik u met een bezoek van 2 - 3 uur een heel eind op weg kan helpen om uw interieur 'eigen' te maken. Ik geef u advies, ideeen en antwoord op alle mogelijke interieurvragen.

Uw interieur compleet veranderen zoals een 'make-over' is eveneens mogelijk en duurt doorgaans iets langer. Ook een 3D tekening neemt meer tijd in beslag.

Zo nodig en/of als u dat wenst maak ik een moodboard  toepasselijk voor uw huis, wat als houvast of wellicht voorbeeld kan dienen.

Ik zou het leuk vinden als u contact met mij opneemt.

Mobiel: 06 - 511 838 06
Mail: mail@ruudhofstee.nl

 

 
portfolio
 
 
 

Ruud Hofstee Interieurontwerp

de Dillen 14

1151 BM Broek in Waterland

tel: 06 - 511 838 06

mail@ruudhofstee.nl

www.ruudhofstee.nl

KvK. 37114180

int. Overveen

woonkamer